9 סוגי זרעים ופירות על למקסימום בריאות ותזונה נכונה.
זרעים, אגוזים, גרעינים ופירות על, הם מזון איכותי ונפלא, אך חשוב לדעת כמה לאכול מהם וכיצד, שכן לעיתים הם מכילים הרבה קלוריות, אך רצוי לשלבם במזון באופן יום יומי. כשאינם עוברים תהליכי קלייה הם מכילים שפע של ויטמינים ומינרלים כמו: אבץ, מגנזיום, חומצה פולית, סלניום, ברזל, סידן, ויטמין E, וויטמינים מקבוצת B, חומצות שומן רב בלתי רווית, סיבים תזונתיים ואחוזי חלבון גבוהים. תהליך הקלייה וההמלחה משפיעים על איכות המזון והופכים אותו לעתיר בנתרן (מלח).
|
|
|
|